Schmidt Mária Magyar Péterről: Felháborító, amit a nőkkel szemben megenged magának

2024. április 30. 16:19

„Felmerül a kérdés, hogy vajon csak a politikával foglalkozó nőket nem veszi emberszámba? Vagy minden nőt megvet?” – fogalmazott a történész.

2024. április 30. 16:19

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy Molnár Csaba DK-s politikus hivatalos közösségi oldalára töltött fel egy videórészletet, amelyben Magyar Péter Szokolyán, a politológushallgatók táborában a következőképpen fejti ki véleményét Dobrev Kláráról, Gyurcsány Ferenc feleségéről, európai parlamenti képviselőről:

Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növésben”

– fogalmazott a politikus.

Azóta az ügy kapcsán már Kunhalmi Ágnes is megszólalt. „Nem jó ez az irány, nem szabad támogatni” – írta az MSZP-s politikus.

„A baloldal legújabb messiása, Magyar Péter minősíthetetlen stílusban gyalázza Dobrev Klárát. Egy nőt. Egy többgyermekes édesanyát.

Felháborítónak és kritikán alulinak találom, amit a nőkkel szemben megenged magának”

– írta Facebook-oldalán Schmidt Mária. „Felmerül a kérdés, hogy vajon csak a politikával foglalkozó nőket nem veszi emberszámba? Vagy minden nőt megvet?” – fogalmazott a történész.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. május 01. 12:18
Péter, te undok, csalárd, nőverő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj.
Namond
2024. április 30. 19:18
Mi a felháborító? Vissza kellett volna ütni és rúgni a feleségének? Vagy egy vödör vízzel leönteni, ha megsárkányosodik?
gyzoltan-2
2024. április 30. 18:47
"Schmidt Mária Magyar Péterről: Felháborító, amit a nőkkel szemben megenged magának" Szép-szép Schmidt Mária részéről a felháborodás! -de még szebb lenne, lehetne, ha a zsidóság gátlástalan acsarkodását is a hatalomért tollhegyre venné..!
makapaka2
2024. április 30. 18:23
Egy jellemtelen, nárcisztikus pszichopatától mi jót lehetne várni?Akik pedig kiállnak mellette, azoknál is nagy baj van, az értelmet, becsületet illetően!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!