Orbán Viktor kiadta a jelszót: „Visszatérni a békeidőkhöz!” (VIDEÓ)

2024. április 30. 22:18

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kaposváron folytatta vidéki kampánykörútját.

2024. április 30. 22:18

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ahogy azt megírtuk, Orbán Viktor kaposvári kampányútján megbeszélést folytatott Szita Károly polgármesterrel, és találkozott a kaposvári választópolgárokkal.

Ezt is ajánljuk a témában

A miniszterelnök kiemelte: borotvaélen táncol a világ; a béke és egy mindent elpusztító háború határán van az emberiség.

Mi, magyarok két világháború árán tanultuk meg, hogy a háború rossz dolog, egy pusztító áradat, ami mindent magával sodor”

– fogalmazott Orbán Viktor, aki a közösségi oldalára feltöltött videóban rámutatott:

Európa a háború és a béke határán egyensúlyoz. Az európai intézmények élén ma háborúpárti vezetők állnak. Nekünk békepárti vezetők kellenek!”

– írta a miniszterelnök.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. május 01. 11:18
Vinnyogjatok a pöcegödörből felmászott trollok, csak vinnyogjatok! Értelmes, biztonságos és gyarapodást jelentő jövőben gondolkodó ember NEM GONDOLKODIK HÁBORúBAN!!!!! CSAK A BÉKÉBEN, CSAK A FIDESZBEN!!!!!!
Valodi
2024. május 01. 10:40
recipdoki 07:57 "Tőletek Orbán korrupt ruszkiszopó ,EU-t eláruló ,fasiszta bűnöző FideSSmaffától már jobban félek mint a háborútól." - tartok tőle, hogy sajnos jogosan ... Az utóbbi százegynéhány évben Magyarországon még minden politikai korszak a társadalom söpredékének fegyveres uralmával ért véget - a Monarchia a vörösterrorral, a Horthy-éra a nyilas uralommal, a Kádár-korszak a fidesz dúlásával!?
Lajoss
2024. május 01. 10:08
Biztosan jól érezte magát Krakussal,a 3/3-as besúgó polgármesterrel, aki a saját testvéréről is jelentett a kommunista időkben…🤮
Bastyaelvtars
2024. május 01. 09:02
Kampánykörút...:))) Nem tudni előre hogy hova megy hol bukkan fel. És ahova megy ott előre kivalogatott közönséghez beszél. Zárt presszó, magtár ahol a közönség fele rendőr, fizetett fidelitasos fiatalok akik szelfiznek vele, mikor Győrben sétálni ment kb olyan volt az utca mint kijarasi tilalomkor... Bizony nehéz úgy kampányolni hogy fél a néptől...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!